Indlæg til fodboldstøvler

At spille fodbold er forbundet med belastninger i fødder, led og muskler. Løb på ujævne underlag, hurtige vendinger med bolden og et godt spark stiller store krav til dine fødder hvorfor støvlerne skal sidde perfekt.

Der findes standard støvler men ikke standard fødder hvorfor mange spillere oplever smerter og ubehag og må skiftes ud uden egentligt at være trætte. Meget af dette kan undgås med tilpasning af støvlerne som starter med et indlæg specielt designet til fodboldstøvler. Et indlæg der retter fejlstillinger i foden samt sikre den rette støtte til led og muskler.

Et indlæg er ikke et bare et indlæg. Det skal opbygges, så det passer til lige netop din fod. Hos Indlægsklinikken Herning er vi specialister i opbygning af indlæg til fodboldstøvler så hvorfor sidde udenfor når du kan være med inde og vinde kampen.

Hos indlægsklinikken laves en grundig undersøgelse af led bevægeligheden i fødderne. Gangmønster og krops bevægelighed vurderes samt eventuelle fejlstillinger konstateres. Ud fra disse undersøgelser tilbydes/anbefales bedst egnede fodindlæg.

Der vil altid være en grundig vejledning om fodtøj, indlæg og egnede fodøvelser til fodens muskler.

Sygesikringen Danmark yder tilskud til fodindlæg fra Indlægsklinikken Herning.

 

 

I min familie spilles der fodbold mange timer om ugen. Her igennem har jeg opbygget viden om forebyggelse af skader ved brug af special indlæg i fodboldstøvler. Ring eller book en tid online så finder vi sammen et indlæg der passer netop til dine fødder

Lineke Nielsen - Indehaver