Indlæg til løbesko

Er du begyndt at få ondt i knæ, ankler eller fødder når du løber? Så har du måske et problem med din fodstilling. 
Eller ønsker du bare de bedste betingelser for dine fødder og dermed din kropsholdning når du løber?

Der kan være mange årsager til at du oplever smerter ved løb, men her er nogle af de mest almindelige:
Forfodsnedfald
Platfodethed
hulfodethed
Forskel på benlængde

Når du har smerter i fødderne eller forkert fodstilling kommer du til at løbe forkert. Skævheden forplanter sig op i resten af dine led og muskler. Du risikerer at forværre en skade og få yderligere skader på grund af afledte skævheder.

Du kender det godt: Du har ondt et sted på foden og begynder at halte. Når du har haltet en dag eller to, så begynder du at få ondt i muskler og led et andet sted i kroppen. Gør du det længe nok, så mister du muskelmasse i den skadede side, og overbelaster leddene i den anden side af kroppen. Det kan give alvorlige slidskader som i sidste ende kan betyde, at du helt må opgive løb.

Det rigtige indlæg til dine løbesko er ikke en standardsål købt på nettet eller i sportsbutikken. Det skal opbygges, så det passer til lige netop din fod.
Hos Indlægsklinikken er vi er uddannet fodterapeuter og er specialister i opbygning af indlæg til løbesko

Hos indlægsklinikken laves en grundig undersøgelse af led bevægeligheden i fødderne. Gangmønster og krops bevægelighed vurderes samt eventuelle fejlstillinger konstateres. Ud fra disse undersøgelser tilbydes/anbefales bedst egnede fodindlæg.
Der vil altid være en grundig vejledning om fodtøj, indlæg og egnede fodøvelser til fodens muskler.

Sygesikringen Danmark yder tilskud til fodindlæg fra Indlægsklinikken Herning.

Det går nok over hører vi tit men ofte bliver det bare værre og værre. Om du løber meget eller lidt så er forbyggelse stadig bedre end helbredelse. Ring eller book en tid online så vi sammen kan finde det rigtige indlæg til dine løbesko